top of page

WHO ARE WE?

Kitesurfschoolbest is opgericht door Karim Chioua en is in 2023 overgenomen door Sil en Franka, een stel uit Scheveningen met passie voor alle watersporten. In de afgelopen jaren hebben zowel Sil als Franka op het hoogste niveau meegedaan. Sil in het Olympisch windsurfen en Franka is Nederlands Kampioen wave-kitesurfen. Sil heeft in de opbouw van de Olympische Spelen van Rio (2016) gefungeerd als trainingspartner van Lilian de Geus. In 2018 werd hij uitgenodigd om mee te trainen in het team van Dorian van Rijselberghe (tweevoudig Olympisch Kampioen) en Kiran Badloe (eenvoudig Olympisch Kampioen). Tot aan de Spelen in Tokyo nam hij deel aan het team als trainingspartner bij het windsurfen.

Wing-foilen, golfsurfen, kitesurfen, windsurfen en tow-foilen Sil en Franka doen het allemaal! Van de grotere golven tot de kleinste deining en de sterkste winden. Het draait voor hen allemaal om in het water te zijn en daarin veel plezier te hebben! Dit willen zij bij Kitesurfschoolbest overdragen aan alle cursisten!

Bij Kitesurfschoolbest worden de lessen gegeven onder het IKO-certificaat (International Kiteboarding Organization). Hierdoor zijn de lessen verantwoordelijk en professioneel. Daarnaast worden de lessen gegeven op een van de veiligste plekken van Nederland, Oostvoorne en de Zandmotor in Zuid-Holland. De jarenlange watersportervaring van het stel zorgt ervoor dat een cursus bij Kitesurfschoolbest een onvergetelijk avontuur is voor iedereen!

Ambitie voor een Olympische carrière of beginnen aan wedstrijden? Sil is naast gecertificeerde IKO-instructeur ook een gecertifieerde coach en fungeert nu ook als IQ-foil windsurf coach voor Japan en de Dominicaanse Republiek. Bij de leukste kitesurfschool ben je aan het juiste adres om  jouw watersport skills naar een hoger niveau te tillen! 

 

Gebrek aan kennis van watersporten kent Kitesurfschoolbest niet. Wil je starten met kitesurfen of wingfoilen? Of wil jij jouw skills verbeteren? Dan ben jij hier aan het juiste adres. Tips en tricks samengesteld door wedstrijd watersporters speciaal voor jou! Wil jij gebruik maken van een coach voor één van de watersporten? Neem contact met ons op en wie weet word jij de nieuwe Kampioen! 

Bij de beste kitesurfschool bevindt zich een omkleed gelegenheid en duurzame warme douches verzorgt door restaurant Aan Zee, Oostvoorne.

IMG_7857.HEIC
IMG_5336.HEIC
4473963B-77BC-41B7-BD08-3341E1454AAB-3D83D89C-926B-47D6-87A9-F0A1682A4C10.JPG
Screenshot 2024-02-20 at 8_edited.jpg
Screenshot 2024-04-01 at 11.18.48.jpeg
IMG_0083.JPG
IMG_0079.JPG

WE ARE

bottom of page