SUP lessen

Stand-Up Paddle surfing, ook bekend als SUP surfen, hoort ook bij de snelst groeiende watersport ter wereld. Van origine uit Hawaï te Tahiti. SUP is een mix van golf surfen en peddelen.
Wind- en golfsurfen te moeilijk? Suppen heb je na een dag oefenen wel in de vingers.
No wind? No problem! Karim gaat op windloze dagen graag met je mee!

SUP? Stand Up Paddle Surfen gaat het helemaal worden deze zomer, fluisteren de beachboys ons in. Voor sup heb je een een groot golfsurfboard nodig en een peddel. En een lekkere branding. Staande op het board peddel je in drie slagen een golf op, waar je met een normaal surfboard wat harder voor moet werken. Een van de grote voordelen van sup is dat je in één dag al behoorlijk de beachbink of beachbabe bent. Dat komt vooral omdat je het heikele moment waarop je van liggen op het board overgaat in staan, mag overslaan. Het grotere board maakt evenwicht houden zo gemakkelijk mogelijk.

 

Kitesurfschool van Karim Chioua.

Onze kitesurfles zijn gebaseerd op de IKO & KNWV methoden en worden gegeven in Oostvoorne, Scheveningen, Kijkduin – Zandmotor.

Iedereen kan leren kitesurfen jong en oud. Je kunt zo rustig of zo extreem gaan als je zelf wilt. Van lekker over het water scheren en curven tot sprongen, tricks of in de sky hangen met een extreme airtime. De kitesurfsport kent een ongekende variëteit!

Snel, goed en veilig.

Om het kitesurfen snel, goed en veilig te leren is de basis, zoals voor elke sport geldt, erg belangrijk. Het is dan ook belangrijk dat je de basis goed aanleert (dus niet alleen het varen van meters), om later op een zelfstandige en verantwoorde manier goed te kitesurfen. Tijdens de kitesurfles leer je hoe je een kite opbouwt, je leert het nodige over de wind en het windvenster, de geschikte omstandigheden en locatie om te kitesurfen, hoe je een kite oplaadt, bestuurt, op een kiteboard stapt en vaart (waterstart), wat je wel en niet moet doen tijdens de verschillende omstandigheden maar ook de veiligheidsregels op het water en land komen aan bod. Onze kitesurfschoolBest is gespecialiseerd in het kitesurfen/powerkiten en IKO gecertificeerd. Wij hanteren dan ook bij de kitesurflessen de normen die volgens de IKO (International Kiteboarding Organization) zijn opgesteld. Kortom, als je bij onze kitesurfschoolBest je cursus kitesurfen hebt afgerond dan weet je voor 100% waar je mee bezig bent!

Meer weten? Neem contact met ons op 06- 16 270 725