Kitesurfschool Oostvoorne

 

 

Leer kitesurfen in Oostvoorne en ervaar hoe het is om aan een kite over het water te vliegen. Bij onze kitesurfschool in Oostvoorne leer je de basis van deze mooie watersport: het kitesurfen. Bij onze kitesurfles leren we jou de basisvaardigheden die je nodig hebt om zelfstandig het water op te kunnen in Scheveningen, Oostvoorne of op andere kitesurf locaties.

Bij Kitesurfschool Best staat jouw veiligheid en jouw plezier centraal! We willen niet alleen dat je het kitesurfen goed leert, maar dat je het ook leuk vindt! Karim Chioua is een ervaren kitesurfer, die jou met heel zijn hart zijn passie voor deze gave watersport bij brengt. Door zijn vele reizen en vele uren op het water weet hij precies hoe hij jou het kiteboarden kan leren. Neem dus een kitesurfles bij Karim en leer kitesurfen in Oostvoorne.

Kitesurfschool Oostvoorne (het ‘autostrand’)

Wat zijn de voordelen van Oostvoorne voor de kitesurfers?

Waarom is dit een goede kitesurflocatie?

  • De beste beginners kite spot van Nederland
  • Groot strand, ideaal voor het veilig starten van je kite
  • Altijd ondiep water waardoor je overal kunt lopen.
  • Gratis parkeren
  • Gratis toiletten en warme douches.
  • Na de kitesurf lessen kun je een lekker hapje of drankje nemen bij Restaurant aan zee of bij de frietkraam (Jan)

Let op: het kan wel druk zijn in Oostvoorne. Als we een stukje verder lopen, is er echter weer ruimte zat. Aan de noordkant van de baai zit verder een vogelgebied, waar je niet mag komen.

We verzamelen bij het Restaurant Aan Zee in Oostvoorne.  Kijk op de Webcam

Restaurant Aan Zee
Strandweg 1
3233 CW  Oostvoorne
Je kunt Karim Chioua bereiken op 06- 16 270 725.
kitesurfschoolbest-locatie-Oostvoorne-1170-430-25

kitesurfschoolbest-image-1170-430-14

IKO EN KNWV Erkende kitesurfschool van Karim Chioua

Onze kitesurfles zijn gebaseerd op de IKO & KNWV methoden en worden gegeven in Oostvoorne, Scheveningen, Kijkduin – Zandmotor. Iedereen kan leren kitesurfen; jong en oud. Je kunt zo rustig of zo extreem gaan als je zelf wilt. Van lekker over het water scheren en curven tot sprongen, tricks of in de sky hangen met een extreme airtime. De kitesurfsport kent een ongekende variëteit!

Onze kitesurfschoolBest is gespecialiseerd in het kitesurfen/powerkiten en IKO gecertificeerd. Wij hanteren dan ook bij de kitesurflessen de normen die volgens de IKO (International Kiteboarding Organization) zijn opgesteld. Kortom, als je bij onze kitesurfschoolBest je cursus kitesurfen hebt afgerond dan weet je voor 100% waar je mee bezig bent!

Meer weten? Neem contact met ons op 06- 16 270 725