Groepsuitje

 

Wil je een dagje weg met jullie bedrijf? Een relaxte dag eruit op het strand, waarbij je personeel lekker wordt uitgedaagd? Boek dan nu een groepsuitje in Scheveningen bij Kitesurfschool Best. Op het strand kan je personeel even ontsnappen aan de dagelijkse werkomgeving en in de zee de nodige verkoeling zoeken. Met de zon op het gezicht en de wind je haren komen jullie weer helemaal tot rust.

Aan de hand van een ervaren instructeur leren we jullie wat kitesurfen in Oostvoorne of Scheveningen betekent. Je voelt de power van de vlieger, je ervaart de krachten van de wind en je hangt voor het eerst van je leven aan zo’n grote vlieger.

Je leert niet alleen kitesurfen, maar je leert ook de sportieve kant van je collega’s kennen. Zo had jij jouw collega van je bureau nog niet gezien. Een bedrijfsuitje in Scheveningen is de ultieme manier om voor even aan de dagelijkse sleur te ontsnappen en samen een sportieve en relaxte dag te beleven.

Ook met een vrijgezellenfeest of een andere gelegenheid kun je bij Kitesurfschool Best terecht. Wij passen ons aan jullie gezelschap aan en bieden jullie de recreatie, de sportieve uitdaging en het plezier wat je nodig hebt.

Stuur nu een mailtje naar info@kitesurfschoolbest.nl of vul het formulier hiernaast in en vraag om meer informatie. Of bel Karim Chioua op 0616270725. Wij zien jullie graag op het strand om jullie te leren kitesurfen!