Kitesurfschool Scheveningen, Kijkduin.

 

 

Leer kitesurfen in Scheveningen en ervaar hoe het is om aan een kite over het water te vliegen. Bij onze kitesurfschool in Scheveningen leren we jou de basisvaardigheden die je nodig hebt om zelfstandig het water op te kunnen. Je ervaart de kracht van de vlieger, je voelt de wind door je haren en je raast de zee over. Dat is een machtig gevoel, dat ook jij wilt ervaren!

Bij Kitesurfschool Best staat jouw veiligheid en jouw plezier centraal! We willen niet alleen dat je het kitesurfen goed leert, maar dat je het ook leuk vindt! Karim Chioua is een ervaren kitesurfer, die jou met heel zijn hart zijn passie voor deze gave watersport bij brengt. Door zijn vele reizen en vele uren op het water weet hij precies hoe hij jou het kiteboarden kan leren. Neem dus een kitesurfles bij Karim en leer kitesurfen in Scheveningen.

Voor de lessen wijken we overigens vaak uit naar Kijkduin, het strand dat naast Scheveningen ligt. Op de Zandmotor ligt daar een mooie lagune waar je op vlak water kunt varen. Voor de beginners kitesurflessen is dit ideaal. Je hebt geen last van de golven of andere gekke stromingen en leert in alle rust kitesurfen.

 

Wat is het voordeel van kitesurfen in Scheveningen?

Waarom is dit een goede kitesurflocatie?

 

  • De bekendste kitesurf spot van Nederland
  • Groot strand, ideaal voor het veilig starten van je kite
  • Vlak water zonder stroming en golven bij de Zandmotor
  • Gratis parkeren op de visafslag
  • Na de kitesurf lessen kun je een lekker hapje of drankje nemen op de boulevard.

Boek nu je kitesurfles of bel Karim Chioua  op 06- 16 270 725.

 

IKO EN KNWV Erkende kitesurfschool in Scheveningen van Karim Chioua

Onze kitesurfles zijn gebaseerd op de IKO & KNWV methoden en worden gegeven in Oostvoorne, Scheveningen, Kijkduin – Zandmotor. Iedereen kan leren kitesurfen; jong en oud. Je kunt zo rustig of zo extreem gaan als je zelf wilt. Van lekker over het water scheren en curven tot sprongen, tricks of in de sky hangen met een extreme airtime. De kitesurfsport kent een ongekende variëteit!

Onze kitesurfschoolBest is gespecialiseerd in het kitesurfen/powerkiten en IKO gecertificeerd. Wij hanteren dan ook bij de kitesurflessen de normen die volgens de IKO (International Kiteboarding Organization) zijn opgesteld. Kortom, als je bij onze kitesurfschoolBest je cursus kitesurfen hebt afgerond dan weet je voor 100% waar je mee bezig bent!

Meer weten? Neem contact met ons op 06- 16 270 725