kitesurfschoolbest-locatie-Oostvoorne-1170-430-25

Kitesurfschool Oostvoorne

(ook wel bekend onder het auto strand)

Voordelen:

  • Beste beginners kite spot van Nederland -Europa
  • Groot strand, ideaal voor het veilig starten van je kite
  • Altijd ondiep water waardoor super voor kitesurflessen (zowel bij eb als bij vloed).
  • Gratis parkeren
  • Schone gratis sanitaire faciliteiten als toiletten en warme douches
  • Na de kitesurf lessen een lekker hapje of drankje bij Restaurant aan zee of bij de frietkraam (Jan)

Rekening houden met: het kan druk zijn maar door wat extra hoogte te lopen is er altijd genoeg plaats en aan de noordkant grenst een vogelgebied welke ten strengste verboden is te betreden, houdt de afbakening goed in de gaten.

Kitesurfschool Oostvoorne
Verzamel lokatie Restaurant Aan Zee Oostvoorne.  Kijk hier: Webcam

 

Restaurant Aan Zee
Strandweg 1
3233 CW  Oostvoorne

kitesurfschoolbest-image-1170-430-14IKO EN KNWV Erkende kitesurfschool van Karim Chioua

Onze kitesurfles zijn gebaseerd op de IKO & KNWV methoden en worden gegeven in Oostvoorne, Scheveningen, Kijkduin – Zandmotor.

Iedereen kan leren kitesurfen jong en oud. Je kunt zo rustig of zo extreem gaan als je zelf wilt. Van lekker over het water scheren en curven tot sprongen, tricks of in de sky hangen met een extreme airtime. De kitesurfsport kent een ongekende variëteit!

Snel, goed en veilig.

Om het kitesurfen snel, goed en veilig te leren is de basis, zoals voor elke sport geldt, erg belangrijk. Het is dan ook belangrijk dat je de basis goed aanleert (dus niet alleen het varen van meters), om later op een zelfstandige en verantwoorde manier goed te kitesurfen. Tijdens de kitesurfles leer je hoe je een kite opbouwt, je leert het nodige over de wind en het windvenster, de geschikte omstandigheden en locatie om te kitesurfen, hoe je een kite oplaadt, bestuurt, op een kiteboard stapt en vaart (waterstart), wat je wel en niet moet doen tijdens de verschillende omstandigheden maar ook de veiligheidsregels op het water en land komen aan bod. Onze kitesurfschoolBest is gespecialiseerd in het kitesurfen/powerkiten en IKO gecertificeerd. Wij hanteren dan ook bij de kitesurflessen de normen die volgens de IKO (International Kiteboarding Organization) zijn opgesteld. Kortom, als je bij onze kitesurfschoolBest je cursus kitesurfen hebt afgerond dan weet je voor 100% waar je mee bezig bent!

Meer weten? Neem contact met ons op 06- 16 270 725