kitesurf zanzibar paje

We hebben het paradijs gevonden, parelwitte zandstranden, turkoois water (Indische Oceaan) gemiddeld  27Gr , palmbomen, vriendelijke bevolking… maar vooral super gave kite-omstandigheden! Voor elk niveau, van beginners tot freestylers is er ondiep water tot aan het rif. Op het rif staan mooie golven voor de gevorderde kiters onder ons. Ga je met ons mee naar Zanzibar?

Kosten vanaf  € 499,- !!

Inclusief:

 • Accommodatie op basis van All Inclusive
 • Transfer ter plaatse.

kitesurfschoolbest-1170-430-zanzibaar-04kitesurfschoolbest-1170-430-zanzibaar-06

Exclusief:

 • Meenemen eigen materiaal (max. 30Kg) € 55,- per traject
 • Visum (in NL te regelen ca. € 50,-)
 • Inentingen (informeer bij huisarts of GGD)
 • Verzekeringen (reis- en/of annuleringsverzekering)
 • Kitesurflessen ter plaatse, geven door Karim.

karim-chioua-image-08

Let op:

 • Geldige reisdocumenten minimaal 6 maanden.
 • Heb je geen eigen materiaal en wil je huren, geef dit dan vroegtijdig aan Karim door!
 • De lokale munt T shilling, ongeveer 2000 Tsh = 1 Euro. Geldautomaten zijn alleen in de stad of luchthaven.
 • Minimaal aantal deelnemers 10, maximaal 20. Alleen bij voldoende inschrijvingen gaat de groepsreis door.

kitesurfschoolbest-1170-430-zanzibaar-07kitesurfschoolbest-1170-430-zanzibaar-05kitesurfschoolbest-1170-430-zanzibaar-02

IKO en KNWV erkende kitesurfschool van Karim Chioua.

Onze kitesurfles zijn gebaseerd op de IKO & KNWV methoden en worden gegeven in Oostvoorne, Scheveningen, Kijkduin – Zandmotor.

Iedereen kan leren kitesurfen jong en oud. Je kunt zo rustig of zo extreem gaan als je zelf wilt. Van lekker over het water scheren en curven tot sprongen, tricks of in de sky hangen met een extreme airtime. De kitesurfsport kent een ongekende variëteit!

Snel, goed en veilig.

Om het kitesurfen snel, goed en veilig te leren is de basis, zoals voor elke sport geldt, erg belangrijk. Het is dan ook belangrijk dat je de basis goed aanleert (dus niet alleen het varen van meters), om later op een zelfstandige en verantwoorde manier goed te kitesurfen. Tijdens de kitesurfles leer je hoe je een kite opbouwt, je leert het nodige over de wind en het windvenster, de geschikte omstandigheden en locatie om te kitesurfen, hoe je een kite oplaadt, bestuurt, op een kiteboard stapt en vaart (waterstart), wat je wel en niet moet doen tijdens de verschillende omstandigheden maar ook de veiligheidsregels op het water en land komen aan bod. Onze kitesurfschoolBest is gespecialiseerd in het kitesurfen/powerkiten en IKO gecertificeerd. Wij hanteren dan ook bij de kitesurflessen de normen die volgens de IKO (International Kiteboarding Organization) zijn opgesteld. Kortom, als je bij onze kitesurfschoolBest je cursus kitesurfen hebt afgerond dan weet je voor 100% waar je mee bezig bent!

Meer weten? Neem contact met ons op 06- 16 270 725