Kitesurf weer vandaag

Voor wind- en kitesurfen en andere wind gerelateerde sporten. Weervoorspelling voor Oostvoorne & Scheveningen!

Mocht je veel met je mobiel,tablet of laptop dan zitten er vast een aantal websites onder je favorieten, bijvoorbeeld: windmeister.nl,watersportweerweeronlineknmiwindguruwindfinderjohnswindwisukiwindyty

Live webcam

Wind:

De wind wordt benoemd naar de richting van waaruit hij waait. Noordenwind waait uit het noorden en gaat naar het zuiden, een zuidoostenwind waait uit het zuidoosten en gaat naar het noordwesten. De richting hiervan wordt gegeven in Kompasstreken ( N,NO,O,ZO,Z,ZW,W,NW). Voor meer info over de wind hierbij de link WIND

Scheveningen

Kijkduin Zandmotor

Oostvoorne autostrand

Schermafbeelding 2013-08-28 om 13.31.09kopie

IKO en KNWV erkende

kitesurfschool van Karim Chioua

Onze kitesurfles zijn gebaseerd op de IKO & KNWV methoden en worden gegeven in Oostvoorne, Scheveningen, Kijkduin – Zandmotor.
Iedereen kan leren kitesurfen jong en oud. Je kunt zo rustig of zo extreem gaan als je zelf wilt. Van lekker over het water scheren en curven tot sprongen, tricks of in de sky hangen met een extreme airtime. De kitesurfsport kent een ongekende variëteit!

Snel, goed en veilig.

Om het kitesurfen snel, goed en veilig te leren is de basis, zoals voor elke sport geldt, erg belangrijk. Het is dan ook belangrijk dat je de basis goed aanleert (dus niet alleen het varen van meters), om later op een zelfstandige en verantwoorde manier goed te kitesurfen. Tijdens de kitesurfles leer je hoe je een kite opbouwt, je leert het nodige over de wind en het windvenster, de geschikte omstandigheden en locatie om te kitesurfen, hoe je een kite oplaadt, bestuurt, op een kiteboard stapt en vaart (waterstart), wat je wel en niet moet doen tijdens de verschillende omstandigheden maar ook de veiligheidsregels op het water en land komen aan bod. Onze kitesurfschoolbest is gespecialiseerd in het kitesurfen/powerkiten en IKO gecertificeerd. Wij hanteren dan ook bij de kitesurflessen de normen die volgens de IKO (International Kiteboarding Organization) zijn opgesteld. Kortom, als je bij onze kitesurfschoolbest je cursus kitesurfen hebt afgerond dan weet je voor 100% waar je mee bezig bent!

Meer weten? Neem contact met ons op 06- 16 270 725
Ons kitesurfschool Locatie’s zijn Oostvoorne – Scheveningen – Kijkduin – Zandmotor